Tillämpa programinställningarna på en annan dator

Expandera alla | Dölj alla

När du har konfigurerat Kaspersky Small Office Security på ett särskilt sätt kan du sedan tillämpa inställningarna på en annan dator. Kaspersky Small Office Security fungerar då på samma sätt på båda datorerna.

Inställningarna för Kaspersky Small Office Security sparas i en konfigurationsfil som går att flytta mellan olika datorer.

Inställningarna för Kaspersky Small Office Security flyttas till en annan dator i tre steg:

1. Spara inställningar för Kaspersky Small Office Security i en konfigurationsfil.
  2. Flytta konfigurationsfilen till en annan dator (t.ex. via e-post eller en flyttbar enhet).
  3. Importera inställningarna från konfigurationsfilen till Kaspersky Small Office Security som är installerat på den andra datorn.

Exportera inställningar

Importera inställningar